• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Mijn naam is Jarno Aalberts en ik ben eigenaar van Aalberts Cars. Ik heb al vanaf mijn kindertijd een enorme passie voor auto’s en ben sinds oktober 2017 begonnen om van mijn hobby mijn werk te maken. Wat ik uit ervaring weet is dat, wanneer je een auto koopt, alles moet kloppen; van oriëntatie tot zelfs ver na de levering van de auto. Tevens is het belangrijk om je in jouw auto prettig en veilig te voelen; ongeacht de prijscategorie.

In ons bedrijf vindt u jonge occasions van met name de Duitse merken Audi, BMW, Volkswagen, Mini, Mercedes, Opel. Uiteraard zullen ook Volvo, Renault, Ford, Peugeot, Fiat, Citroen, Seat, Toyota etc. niet ontbreken. Het concept van Aalberts Cars is dat alle auto’s zorgvuldig worden geselecteerd en vanuit een hoge standaard worden afgeleverd.

 

Missie en Visie

Wellicht zult u denken dat de meeste autobedrijven hetzelfde concept hanteren, maar aan de hand van onderstaand model leggen we graag uit wat ons uniek maakt in tegenstelling tot andere bedrijven.

De missie van Aalberts Cars is dat we gewaardeerd willen worden om onze betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en goede service! Tevens vinden wij persoonlijke benadering belangrijk en doen wij uiteraard wat wij toezeggen.

Vaak zie je dat autobedrijven auto’s verkopen (what) om vervolgens winst te maken (why). Wij denken omgekeerd, en dat is wat ons onderscheidt van andere bedrijven. Wij beginnen bij ‘why’ en eindigen bij ‘what’.

 

Why: Wij geloven in het opbouwen van een relatie met de klant zodat hij/zij daar op langere termijn een beter gevoel aan over houdt. Daarnaast geloven wij dat de juiste rijbeleving prioriteit nummer één is in plaats van te denken dat het maar een vervoersmiddel is. 

How: Door auto’s te verkopen met meer uitstraling. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een sportpakket en/of motorinhoud zoals de M-Serie, AMG, RS,  GTI of R-Design. Ook van binnen kan een auto meer uitstraling krijgen door verschillende opties; bijvoorbeeld sportstoelen, een groot navigatiescherm en een sportstuur. Uiteraard is dit in combinatie met een dealer-onderhoudshistorie, lage kilometerstand, garantie en last but not least: de juiste prijs.

What: Ons aanbod bestaat uit jong gebruikte sportieve auto’s, met lage kilometerstanden en een aantoonbare onderhoudshistorie. Voor de juiste rijbeleving kopen wij onze auto’s in met de belangrijkste opties welke af fabriek geleverd zijn.